29
sep

VT wonen&design beurs start volgende week!

Aankomende week van 3 t/m 8 okt is wederom de VT wonen&design beurs in de RAI in Amsterdam. Uiteraard ga ik daar naartoe om inspiratie op te doen, de nieuwste trends te spotten en verrassende merken te ontdekken. Mocht je plannen hebben voor je interieur en op ontdekking willen gaan, laat deze kans dan niet voorbij gaan.

Mijn verwachting is dat één van de trends veel planten zal zijn, omdat de urban jungle trend gelukkig door blijft zetten. Van mij mag deze trend trouwens altijd blijven. Persoonlijk ben ik namelijk fan van veel planten in een interieur omdat het een ruimte echt tot leven brengt.
Verder hou ik mijn ogen open voor nieuwe duurzame producten en merken. Deze trend zet zich dus niet alleen in de mode industrie voort. Ik zal mijn bevindingen inclusief foto’s met jullie delen! De foto bij deze post heb ik zelf vorig jaar gemaakt tijdens de beurs.


foto gemaakt tijdens VT wonen&design beurs 2016

Kijk voor meer informatie over de VT wonen&design beurs op https://www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs/.