Styling advies accessoires woonkamer Statenkwartier Den Haag

  • Home
  • /
  • portfolio
  • /
  • Styling advies accessoires woonkamer Statenkwartier Den Haag

Styling advies accessoires woonkamer Statenkwartier Den Haag

Datum: November 2017
Locatie: Den Haag
Client: Particulier
Categorie: Woning

Het ontwerp

Dit leuke gezin met een tweede op komst had al eens de woon- en eetkamer laten stylen door een ander interieur styling partij. Aan de meubels hoefde in ieder geval niets te veranderen. Ze misten net de puntjes op de i om het helemaal af en kloppend te maken. Met deze interieur vraag kwamen ze bij Styleloket terecht en natuurlijk kon ik ze helpen met styling advies.

Ik ben langs geweest om hun woon- en eetkamer te bekijken. We bespraken meteen hun woonwensen en ze vertelden wat ze graag terug zouden willen zien en wat weg mocht. Aan de hand van ons gesprek kreeg ik een duidelijk beeld van de woon sfeer en gezelligheid die dit gezin terug wilde zien in hun woning. Met een vooraf gesteld interieur budget kon ik gericht woonwinkels bezoeken.

Met een mooie selectie aan producten heb ik een ‘tussenstand’ versie van het styling plan aan de klanten laten zien. Met hun feedback kon ik dan op mijn beurt weer verder om het styling plan geheel af te ronden en op te leveren. Met een compleet shopping list kon dit gezin alles aanschaffen wat in mijn styling plan vermeld stond en konden ze beginnen met het realiseren van het plan!

Foto’s van dit project volgen rond feb 2018, zodra alles binnen is en hangt & staat. Kan niet wachten om jullie het eindresultaat te laten zien!Het Styleloket is een Haags Interieur Styling adviesbureau, maar helpt klanten door heel Nederland. Bel gerust als je wilt dat ik langs kom voor een kennismakingsgesprek!

Contact

Mobile:(+31) 06 46 40 40 27 Email:info@styleloket.nl
© Copyright 2017 - Styleloket