Indelingsplan Interieurstyling Badkamer Project Rotterdam

  • Home
  • /
  • portfolio
  • /
  • Indelingsplan Interieurstyling Badkamer Project Rotterdam

Indelingsplan badkamer Rotterdam

Datum: November 2017
Locatie: Rotterdam
Client: Particulier
Categorie: Woning

Het ontwerp

De badkamer van een woning in Rotterdam moet worden aangepakt. Wat zijn de indelingsopties? En wat voor tegels zouden waar moeten komen? Met deze interieurstyling vragen kwamen deze klanten naar Styleloket.

Zodra je besluit om een ruimte in huis volledig aan te pakken wordt je al snel overweldigd door de vele keuzes en mogelijkheden. Je begint met een schoon lei wat heerlijk klinkt, maar al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Dit resulteert vaak in het uitstellen van knopen doorhakken, of het toch maar kiezen voor de ‘veilige’ optie qua uitstraling. Dit is super zonde! Zeker als je je beseft dat ik jullie hier makkelijk mee kan helpen. Jullie hoeven mij alleen maar de plattegrond met afmetingen door te sturen met een aantal inspiratie foto’s en ik kan aan de slag.

Met jullie input maak ik de ruimte in 3D en doe verschillende voorstellen op het gebied van indeling, uitstraling, kleur of materiaal gebruik. Hierbij speel ik in op de onderwerpen waarvan ik merk dat jullie sturing en advies in nodig hebben.
We maken een telefonische afspraak of ik kom langs om de verschillende voorstellen te bespreken zodat jullie erna knopen kunnen doorhakken.

Zoals hierboven beschreven is het dan ook precies gegaan met deze klanten uit Rotterdam. Met hun input kon ik direct aan de slag en heb ze 3 verschillende indelingsopties laten zien in 3D. Meteen werd het ze duidelijk omdat ze nu een visueel voorbeeld hadden. Aan de hand hiervan hebben ze een keus gemaakt voor een van de indelingen en hebben dezelfde week nog alle tegels kunnen bestellen!

Momenteel wordt de badkamer verbouwd. De foto’s zullen dus nog even op zich moeten laten wachten…! 🙂Het Styleloket is een Haags Interieur Styling adviesbureau, maar helpt klanten door heel Nederland. Bel gerust als je wilt dat ik langs kom voor een kennismakingsgesprek!

Contact

Mobile:(+31) 06 46 40 40 27 Email:info@styleloket.nl
© Copyright 2017 - Styleloket