COMPLEET STYLINGADVIES OOSTEIND

■ Living

interieur, advies, styling, interior, projectbegeleiding, woning styling, huis styling, interieurs, ontwerp, Den Haag, Styleloket

■ Dining

■ Spannend behang!

■ Toen alleen het behang nog was gedaan..

Van Breda naar Oosteind

Datum: Jan 2019
Locatie: Noord-Brabant, Oosteind
Client: Particulier
Categorie: Woning


Voor een ontzettend lief stel die van Breda naar Oosteind verhuisden, mocht ik het complete stylingadvies doen van hun beneden verdieping. Met heel veel plezier heb ik gewerkt aan deze opdracht. Alle meubels zijn nieuw aangeschaft en de accessoires heb ik ingekocht bij een inkoopcentrum. Tijdens mijn laatste bezoek aan hun woning heb ik alle laatste accessoires meegenomen en het binnen helemaal ‘af gestyled’.  Nu de puntjes op de i zijn gezet is het project afgerond en kan ik de foto’s met jullie delen.

Een spannend behang voor in de woonkamer bij deze klant in Oosteind. Niet iedereen durft het aan, maar wat is het waanzinnig geworden! Door de rustige basis (lichte vloer, lichte wanden) mag de ruimte best iets gewaagds als het behang hebben. De kleuren zijn vrij timide waardoor het mooi opgaat in de rest van de ruimte.Het Styleloket is een Haags Interieur Styling adviesbureau, maar helpt klanten door heel Nederland. Bel gerust als je wilt dat ik langs kom voor een kennismakingsgesprek!

Contact

Mobile:(+31) 06 46 40 40 27 Email:info@styleloket.nl
© Copyright 2017 - Styleloket