Diensten

Neem een kijkje tussen de diensten die ik aanbied. Wil je iets wat er niet tussen staat? Neem dan contact op en stel je vraag. Zoals je hieronder kunt zien is het namelijk ook mogelijk om losse modules uit te kiezen! Voor ieder wat wils 😉

Stylingplan

Een compleet interieur stylingplan bestaat uit een; moodboard, plattegrond 2D (met mogelijkheid tot 3D), kleurenplan, meubelplan, lichtplan, accessoireplan en shopping list. 

Read More

Losse modules

Styleloket biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van losse modules uit het totale stylingplan.

Read More

2D / 3D

In een stylingplan zit standaard een plattegrond in 2D. Styleloket biedt echter ook de mogelijkheid om 3D aanzichten aan te bieden. Dit kan voor een indelingsplan een waardevolle aanvulling zijn omdat het een realistischer beeld geeft van de ruimte. 

Read More

Projectbegeleiding

Mochten jullie volledig of gedeeltelijke begeleiding willen tijdens en/of na het project kan dat bij Styleloket.

interieur, advies, styling, interior, projectbegeleiding, woning styling, huis styling, interieurs, ontwerp, Den Haag, Styleloket, kantoor ontwerp
Read More

Merken profiel

Vind je inrichten zelf leuk om te doen en ben je er goed in? Ik kan me voorstellen dat je niet weet waar je moet zijn om de producten te vinden die naadloos aansluiten op de sfeer die je neer wilt zetten. Styleloket is hier helemaal van op de hoogte!

Read More


Het Styleloket is een Haags Interieur Styling adviesbureau, maar helpt klanten door heel Nederland. Bel gerust als je wilt dat ik langs kom voor een kennismakingsgesprek!

Contact

Mobile:(+31) 06 46 40 40 27 Email:info@styleloket.nl
© Copyright 2017 - Styleloket